Music System BT € 699

Bluetooth streaming / FM-ontvangst / AM-ontvangst / AUX-ingang / Alarmklok / CD-speler / Afstandsbediening / Stereo

Music System BT

Wat krijg je als je hoogwaardig stereogeluid, Bluetooth streaming, AM/FM radio, cd-speler, subwoofer én de beste features samenvoegt in een compacte, handgemaakte houten behuizing? Een alles-in-één systeem om trots op te zijn. Dat zijn we dan ook!

Kies een kleur
Gratis verzending
Op alle bestellingen boven €99,-
Snelle levering
Voor 13.00 uur besteld, volgende dag in huis
30 dagen gratis uitproberen
Niet goed? Geld terug.
2 jaar garantie
Koop zonder risico.

Over het product

Met onze Music System uit 2006 hadden wij het doel om hoogwaardig stereogeluid en de beste features samen te voegen in één compacte behuizing. Het resultaat was een van de beste alles-in-één systemen die er te verkrijgen was. Tot de dag van vandaag wordt de Music System nog steeds gezien als maatstaf voor bedrijven die een nieuwe alles-in-één muzieksysteem in gedachten hebben.

De Music System BT legt de lat nog iets hoger dankzij de toevoeging van Bluetooth. Hiermee streamt u uw gehele muziekcollectie draadloos van smartphone, laptop of tablet of ander Bluetooth-apparaat. En mocht u uw eigen muziek even zat zijn dan streamt u net zo makkelijk muziek van populaire streamingdiensten als iTunes, Spotify, TuneIn of Deezer.

Dat de Music System BT nog altijd even eenvoudig te bedienen is als zijn voorganger, spreekt voor zich. Ook de buitenkant bleef ongewijzigd, evenals de uitstekende audioprestaties. Met zijn gescheiden versterkers, de stereo speakers, de instelbare bottom-firing subwoofer en de naar achteren gerichte baspoorten klinkt het systeem hoorbaar groter dan het is. Daarbij zorgen de uitgebreide equalizer opties en onze “SpacePhase Wide” modus voor een uitzonderlijk breed klankbeeld.

Verder biedt de Music System BT alle van zijn voorganger bekende features, zoals de informatieve display, een digitale klok met batterijbackup, de complete afstandsbediening en de wekker met sluimerfunctie, slaaptimer en dubbele wektijden. De geïntegreerde, slot-loading cd-speler speelt ook zelf opgenomen cd's en mp3- en wma-bestanden af. Verpak het geheel in een handgemaakte houten behuizing en je hebt een product om trots op te zijn. Dat zijn we dan ook!

Gratis Tivoli App Download nu ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdekt u simpel de top 100 internet radiostations en maakt u uw radio nog veelzijdiger!