Model Three BT € 349

Bluetooth streaming / FM-ontvangst / AM-ontvangst / AUX-ingang / Alarmklok

Model Three BT

Na het succes van onze Model Three AM/FM klokradio uit 2003, presenteren wij u nu met trots de Model Three BT . Het verschil zit ‘m in die twee extra letters. De BT heeft Bluetooth, zodat hij de muziek van uw smartphone, tablet of computer draadloos kan afspelen.

Uitbreidingen

Dual Alarm Speaker - Cherry / Metallic Taupe
€ 199
Toevoegen
Top Firing Stereo Speaker - Black Ash / Silver
€ 69
Toevoegen
Kies een kleur
Gratis verzending
Op alle bestellingen boven €99,-
Snelle levering
Voor 13.00 uur besteld, volgende dag in huis
30 dagen gratis uitproberen
Niet goed? Geld terug.
2 jaar garantie
Koop zonder risico.

Over het product

Een mooier compliment is nauwelijks denkbaar, in een tijd waarin producten met de regelmaat van de klok vervangen, gewijzigd of opgeknapt worden: de Model Three die u gisteren kocht is in wezen nog steeds dezelfde wekkerradio die we in 2003 introduceerden. Logisch, ook: met z’n hoge klankkwaliteit, de gevoelige analoge AM/FM-tuner, de bijna slapend te bedienen wekker en z’n stijlvolle houten behuizing viel er eigenlijk weinig te verbeteren.

En toch presenteren we u met trots de Model Three BT, ook wel bekend als: ‘The sexiest clock radio you’ve ever seen’ - Stuff.tv . Het verschil zit ‘m in die twee extra letters. De BT heeft Bluetooth, zodat hij de muziek van uw smartphone, tablet of computer draadloos kan afspelen. Hoe? Zo eenvoudig als u van ons gewend bent. U zet de Model Three op Auxiliary en u activeert Bluetooth op uw klankbron. Zodra de twee elkaar gevonden hebben – in luttele seconden – drukt u op play. Da’s alles. En heeft u ook nog muziek staan op apparaten zonder Bluetooth? Dan sluit u die gewoon met een kabeltje op de nog altijd aanwezige aux-ingang aan. Ouderwets, maar onverminderd effectief.

En dan kunt u zich met de Model Three ook nog in luxe laten wegdommelen, of veel later weer laten wekken. Met uw eigen muziek. Draadloze chique!

Gratis Tivoli App Download nu ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdekt u simpel de top 100 internet radiostations en maakt u radio luisteren op de Model Three BT nog leuker!